Om Tandprotese Klinikken Esbjerg

Aut. Klinisk Tandtekniker

Jeg hedder Henrik, er uddannet Autoriseret klinisk Tandtekniker og har mere end 20 års erfaring. Jeg har været selvstændig siden 1999 og jeg brænder for mit fag, mine patienter og min klinik. For at leve op til det, uddanner jeg mig løbende via kurser.

Tandproteser er – for mange – et tabubelagt emne. Derfor er mange også bekymrede, når de kommer til mig. Særligt første gang. For er man ved at miste en eller flere tænder, føler mange også, at de er ved at miste noget af dem selv, hvilket kan have en negativ indvirkning i forhold til trivsel og livskvalitet. Der er også andre og mere biologiske årsager til hvorfor tænder er vigtige. Tænder er lavet til at tygge. Og har du ingen tænder, er der ingen naturlig modstand i din kæbe. Over tid betyder det derfor, at dit ansigt falder sammen, hvis du mister dine tænder og ikke får en erstatning for dem.

Jeg vil gerne være med til at nedbryde det tabu, der ligger i at miste en, flere eller alle sine tænder og forsøge at gøre det så behageligt som muligt for dig at få indsat f.eks. en hel- eller delprotese. Jeg ser det derfor som min fornemmeste opgave, at du går herfra med et smil. For smilet er nu engang den korteste vej mellem to mennesker.

Kontakt mig

Tandprotese Klinikken

Vi vil gerne ha’, at du går herfra med et smil.

Hos Tandprotese klinikkerne er du i centrum. Vi sætter en ære i at betjene dig bedst muligt, uanset om opgaven er stor eller lille. Vores fornemmeste opgave er at bevare dit udseende og sørge for, at din tyggeevne bliver så god som overhovedet muligt.

Har du spørgsmål? Ring endelig til mig: