Tilskud til tandprotese

Er du tilskudsberettiget kan du få tilskud til din nye tandprotese. Processen med at søge tilskud kan – for nogle – virke uoverskuelig. Her kan jeg heldigvis hjælpe dig – kvit og frit.

Sammen med dig udarbejder vi en behandlingsplan for at afhjælpe dig med dine tandproblemer. Når det er afdækket, udarbejdes et prisoverslag af mig, som jeg sørger for at sende til kommunen. Jeg sørger således for ansøgningen og at henvisningsblanket bliver korrekt udfyldt sammen med dig. Herefter sender vi det via EDI portalen eller med Sikker post. Du kan se ansøgningsblanketten ved at klikke HER

Er du pensionist, har medicin- eller helbredskort så er du berettiget til tilskud og kan få op til 85% tilskud til behandlingen i forbindelse med tandproteser.

Er du tilskudsberettiget kan du frit vælge hvilken tandprotese, som du ønsker. Som regel gives der dog tilskud til den billigste tandprotese. Der vil forekomme en egenbetaling ved valg af f.eks. karakteriserede tænder, naturtro tandproteser eller immediatprotese m.fl.

Det er vigtigt at slå fast, at du har frit valg af behandler, når det kommer til at søge tilskud. Din kommune bestemmer således ikke, hvem du skal vælge. Heller ikke selvom kommunen har indgået prisaftaler med enkelte behandlere i din kommune.

Er du i tvivl, om du er berettiget til tilskud til din tandprotese, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan læse mere om mulighederne for tilskud ved Esbjerg Kommune HER